Business Centra
 

Penzias logo

   Oplossingen voor enkelvoudige bedrijven en centra met meerdere locaties

Penzias werkt samen met business centra in heel Europa in het leveren van een volledig telecommunicatie infrastructuur en een uitgebreid spectrum aan begeleide ICT services.
 
De services die wij leveren zijn gebaseerd op Cloud, wat uw business centra de ultieme flexibiliteit en weerbaarheid geeft.
 
Ons ICT platform is ontworpen en gebouwd voor de snel veranderende omgeving van de business centra. Het maakt niet uit wanneer u nieuwe gebruikers wilt toevoegen aan een bestaand terrein of nieuwe plaatsen aan uw portfolio, ons platform staat in de startblokken om het in gang te zetten.
Flexible working image
Kernvoordelen van het werken met Penzias:
 • 6 jaar ervaring als leverancier van business centra
 • Flexibele service mogelijkheden
 • Lage initiële investeringskosten
 • Geen interne IT functie nodig
 • Ondersteuning in Sales / Verkoop
 • Aanvullende inkomststromen
 • Technische documentatie van opgeleverde diensten.
      
De full service kantoor omgeving is uitdagend en dynamisch.
 
Business centra managers hebben flexibele, betrouwbare diensten nodig die zo een omgeving kan ondersteunen.
 
Ons diensten/service portfolio is speciaal ontworpen voor full service kantoren en behoudt verbeterde mogelijkheden voor telefonie, bandbreedte, WIFI en gebruikersbeheer. Daarnaast levert het op maat gemaakte oplossingen voor de meer gecompliceerde wensen van de klant.
    

Het is en zal een geweldige oplossing blijven. Nogmaals, bedankt voor jullie inspanningen en het leveren van de oplossing.     
 
Sandra Petri, Color Business Center

   
 
Commercieel onroerend goed
    

Penzias logo

   In het uiterst concurrerende landschap van commercieel vastgoed is een competitief aanbod een vereiste om gebouwen winstgevend te vullen. Penzias staat u hierin graag bij om zo uw doelen te behalen.

In het uiterst concurrerende landschap van commercieel vastgoed is een competitief aanbod een vereiste om gebouwen winstgevend te vullen. Penzias staat u hierin graag bij om zo uw doelen te behalen.
 
Penzias werkt samen met business centra in heel Europa in het leveren van een volledig telecommunicatie infrastructuur en een uitgebreid spectrum aan begeleide ICT services.
 
Ons doel is uw vastgoed meer gewildaantrekkelijker te maken voor potentiele huurders door robuuste en kant-en-klare ICT services te leveren.
 
Ons cloud-based platform geeft nieuwe huurders direct toegang tot telefoon, internet en datadiensten, iets wat de beslissing om in uw gebouw kantoor te houden makkelijker maakt.
New office space
 Voordelen zijn:
 • Volledige installatie en onderhoud van infrastructuur
 • HD Telefonie , Glasvezel, internet en WIFI in het hele gebouw
 • Management van de bestaande infrastructuur
 • Op maat gemaakte oplossingen voor toekomstige huurders
 • Project management
 • Snelle levering van services aan nieuwe huurders
      
 
Wij installeren zeer schaalbare en flexibele infrastructuur in uw gebouw om u te helpen nieuwe huurders te werven.
 
Dit betekent dat uw nieuwe klanten en huurders hoge bandbreedte, telefoon, IT en WIFI services gereed aangeleverd kunnen krijgen wanneer zij besluiten te starten in hun nieuwe kantoor.
 
Wij brengen eind aan de lange installatie doorlooptijden en de hoofdpijn die gepaard gaat met het beheren van nieuwe communicatie infrastructuur.

  
 
Flexibele Werkplek /Kantoor
 

Penzias logo

Flexible workspaces need to differentiate themselves and with Penzias they can offer a set of “pay as you go” business class & truly flexible services.
 

Het Penzias cloud-based platform biedt een authentieke ‘pay-as-you-go’ ICT service voor flexwerk ruimtes die graag hoge kwaliteitskantoren, zakelijke lounges of vergaderruimtes per uur of per dag willen verhuren.
 
Flexwerkers genieten van de voordelen van bedrijfskwaliteit WIFI, telefonie, speciale conferentie diensten.
Flexible meeting space
Voordelen zijn:
 • Snelle levering van services voor nieuwe flexwerk klanten
 • Flexibele facturatie
 • Betrouwbare WIFI-netwerken
 • Mobiliteit accounts voor gebruikers van meerdere locaties    
 
Vandaag de dag is werk niet meer locatie gebonden .
    
Flexwerkers horen te werken in een even wendbare omgeving, die het mogelijk maakt te werken zonder de beperkingen van statische apparatuur en met de technologie die zij nodig hebben om hun werk te doen.
 
Onze robuuste en flexibele infrastructuur is ontworpen en gebouwd voor de wendbaarheid die nodig is in een flexwerk omgeving.     
 

It has been, and is a great solution. 
Once again, thanks for your efforts and the solution.