Penzias logo

 
  Klanten Services

Door de service te definiëren aan de hand van een gebruikerstype wordt het makkelijker voor uw klanten/huurders om een pakket te kiezen dat aansluit op hun wensen, zonder te elke apart te hoeven kiezen en samenstellen.

Dit betekent dat de business center eigenaar in staat is om een service te leveren aan de huurders, met de mogelijkheid van het toevoegen van extra diensten op of upgraden van huurders om pakketten met meer functies wanneer nodig.
 
Elk van de pakketten wordt standaard geleverd met een set breedband data, telefonie en ICT-functies en applicaties om de gebruiker passen, waaronder
zowel WIFI, vast internet en een state of the art IP Phone.
 
Daarnaast bieden we eveneens een reeks van aanvullende mogelijkheden aan, waarmee u kunt extra diensten kunt leveren die de individuele huurder of de organisatie erachter mogelijk nodig heeft. Het zal u helpen meer omzet te draaien.
Standaard pakketten:
  • Kantoormedewerker
  • Professional
  • Management
 
Toegevoegde waarde diensten zijn:
  • Op maat gemaakte datadiensten    
  • Minutenbundels voor alle apparatuur – vast en mobiel
  • Virtueel kantoor oplossingen
  • CRM & CTI integratie
  • Beheerde vergaderzalen mogelijkheden
        
 
Workstation

Wat kan ik nog zeggen, het werkt gewoon. Dat is alles wat ik echt wil weten.
      
 

  
 
    Kantoormanager Ondersteuning

Penzias Logo

   Penzias biedt een spectrum aan instrumenten en toepassingen om de kantoormanagers te helpen zoveel mogelijk uit hun IT en communicatieoplossingen te halen.
    

Penzias beoogt een ware partnerschap op te bouwen met de eigenaar van het kantorenpand door het doeltreffend aanbieden van een communicatie totaalaanpak.
 
We werken nauw samen met uw team, om zowel een nieuwe constructie op te zetten als de doorlopende ondersteuning te leveren, alles om ervoor te zorgen dat de ruimte is gevuld met huurders.
 
Ook staan we ervoor open om samen op zoek te gaan naar nieuwe omzet mogelijkheden en services, zoals het mogelijk maken van flexwerken en het bieden van de mogelijkheid gebruik te blijven maken van onze service zelfs wanneer de klant vertrekt. Het volgende geeft een aantal van onze kerndiensten weer die wij bieden.
WiFi
In toenemende mate eisen huurders, flexwerkers en gasten toegang tot Wi-Fi in gebouwen. Dit kan vaak moeilijk te realiseren, te verrekenen en te onderhouden zijn. Met Penzias’  automatische Wi-Fi portal wordt het gemakkelijk pakketten op te zetten, betalingen te innen en de eindgebruikers te managen. U kunt zelfs verschillende bandbreedtes bij elk klanttype leveren. De portal gecombineerd met Penzias’ ingebouwd in gebouw Wi-Fi betekent dat het u niet langer hoofdpijn zal bezorgen.
 
Verkoopondersteuning
Het team van Penzias zal u bijstaan in het trainen van u en uw team, zodat u de ICT eisen van uw huurders tegemoet kan komen en uw omzetmogelijkheden kunt maximaliseren. Waar nodig, zullen wij u eveneens bijstaan tijdens sales gesprekken met huidige een nieuwe huurders, en u helpen hun mogelijk afwijkende eisen te adressen. Dit met als doel de potentële huurder te overtuigen.
 
Operator Console
  
Operationeel Bedieningspaneel
    
Penzias ontwikkelde een operationeel bedieningspaneel dat het voor office managers en receptionisten mogelijk maakt een geavanceerde beantwoordingsservice te leveren aan klanten. Dit is gebaseerd op een web applicatie en is zeer intuïtief, waardoor ook uw toekomstige medewerkers het systeem zich snel eigen kunnen maken.
    
Penzias logo

      
Oplossingen voor de Werkplek Eigenaar     

Een wederzijdse samenwerking is de kern van de relatie met onze klanten.

Om ervoor te zorgen dat onze klanten en wijzelf succesvol zijn in de business centra en commerciële vastgoedmarkt, geloven wij dat het essentieel is een wederzijds gunstige partnerschap op te bouwen.
 
In het hart van ons partnerschap bevindt zich het aanbod van een competitieve en up-to-date spectrum aan ICT services, maar eigenlijk gaat de samenwerking verder dan dit.
Cabot Square
Totale Communicatie-infrastructuur
Penzias beheert de IT-invulling  van ontwerp tot implementatie en dagdagelijks onderhoud en operaties, wat het voor manager van business centra mogelijk maakt zich alleen op hun primair zakelijke behoeften te concentreren. Zonder zich te laten afleiden door zaken die zich kunnen voordoen  in het communicatienetwerk van hun klanten.
 
Innovatieve nieuwe services
Door samen te werken met Penzias en gebruik te maken van een cloud oplossing, weet u zeker dat de innovatie die u brengt aan uw klanten niet gelimiteerd wordt door het materiaal dat u in huis haalt. Zeker in samenwerking met klanten werken wij aan een nieuwe zakelijke oplossingen voor flexwerkers en aan de manier waarop u blijvend services kun verlengen wanneer de klant verhuist vanuit een van uw locaties.
Samenwerken
Partnerschap vormt de kern van onze relaties met klanten. Wij geloven dat onze klanten en wijzelf alleen succesvol kunnen zijn in de business centra en commerciële vastgoedmarkt, wanneer er een wederzijds constructieve samenwerking is opgebouwd. In de kern van dit partnerschap staat de levering van een competitief en up-to-date scala aan ICT services, maar eigenlijk gaat het partnerschap verder dan dit.